מתכון לפנקייק – כיצד מכינים פנקייק טעים

אין דבר יותר מפנק מלקום בבוקר מהמיטה ולגלות על שולחן האוכל, ערימה של פנקייקים מונחים בצלחת ולצידה סירופ מייפל או כל סירופ אחר שניתן למרוח או לשים על הפנקייקים. זו חוויה מפנקת וטעימה, לא משנה אם אנחנו ילדים או מבוגרים.

בשביל שנוכל ליהנות ולגרום אחרים ליהנות מחוויה זו, אנחנו צריכים לדעת כמובן איך להכין פנקייק כמו שצריך. לשמחתנו כמעט כל בלוג אוכל מציע היום רעיונות ודוגמאות שונות להכנת פנקייקים בבית. צריך לומר, אנחנו יכולים למצוא גם מתכונים לפנקייקים מתוקים וגם עבור פנקייקים מלוחים, וכן אנחנו יכולים למצוא מתכונים עבור פנקייקים טבעוניים, שאינם כוללים ביצים.

מה נדרש עבור הכנת פנקייק

המרכיבים של פנקייק הם: קמח, סוכר, מלח, שמן, חלב, אבקת אפייה, תמצית וניל וביצה.

אופי ההכנה, מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה, יוצרים גומה, לתוכה מוסיפים חלב, ביצה טרופה ושמן, בוחשים הכל עד שלא יהיו גושים. מחכים חמש דקות, מחממים בינתיים שמן על מחבת טפלון, מטגנים במשך דקה בכל צד ויש לנו פנקייק.

תהליך ההכנה הוא לא ארוך, מדובר במספר דקות בודדות והיופי הוא, אנחנו יכולים להכין את הפנקייקים עם הילדים.

התוספות המומלצות לפנקייק, הן גלידה, פירות, חלווה, פירות יבשים וכאמור, אפשר למרוח על הפנקייק סירופ מייפל וממרחים אחרים, כגון שוקולד, ריבות, ריבת חלב ועוד.

שתף:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

כתבות נוספות:

עוגת גבינה אפויה – איך מכינים עוגה ברמה גבוהה

אחת העוגות האהובות ביותר על ישראלים רבים, היא עוגת גבינה. אנחנו יכולים למצוא אותה בלא מעט תפריטי קינוחים במסעדות ובתי קפה, לא מעט אנשים מכינים אותה מעת לעת ומגישים לאורחים ולבני הבית, יש גם כאלה שדואגים לשדרג אותה בצורות שונות, בין אם זה באמצעות מרכיבים שהם מוסיפים למתכון המקורי ובין אם זה באמצעות תוספות חיצוניות.

מתכונים לפסח – איך מכינים את עצמנו לחג

אנשים ששומרים על כשרות בפסח, קרי אינם אוכלים חמץ, צריכים להכין את עצמם מבעוד מועד על מנת שיוכלו לספק לעצמם וכן לאורחים שלהם מנות מתאימות, בין אם זה בארוחת החג ובין אם זה במהלך חול המועד.

רוצה להשאר מעודכן?

הזן דוא״ל ונדאג לעדכן אותך בכל מה שחם בתחום האוכל